Connect & Inspire

Over alledaagse dingen die mij bezighouden, inspireren en interessant zijn om te delen

Over mij

Welkom! Mijn naam is Jasmien en ik ben 30 jaar oud. Iets meer dan twee jaar geleden ben ik deze blog begonnen toen ik bijna 2 jaar afgestudeerd was voor de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening en op zoek was naar een baan. In het begin schreef ik verhalen over verschillende organisaties, om op die manier achter te komen wat ik wilde doen op werkgebied. Ook deed ik destijds vrijwilligerswerk en een traineeship om op die manier toch mijzelf te ontwikkelen en te netwerken. Stil zitten is namelijk niks voor mij.

Naast mijn interesse voor verschillende (sociaal-maatschappelijke) onderwerpen, besloot ik uiteindelijk om op mijn blog ook te schrijven over mijn eigen banenzoektocht en over andere onderwerpen die ik tegenkwam in mijn leven. Inmiddels heb ik vorig jaar gewerkt en heb ik sinds mei dit jaar weer een nieuwe baan. Het zou leuk als ik dit kan combineren met mijn schrijfskills en voor organisaties kan gaan schrijven. 

Je ziet dat mijn reis gewoon doorgaat. Ik blijf dus gewoon schrijven over verschillende onderwerpen die ik in mijn leven tegenkom. Ik hoop dat je als lezer wat aan mijn blogs hebt en dat de onderwerpen je aanspreken. Misschien zetten de blogs jou aan het denken of kun je wat met mijn tips.

Veel leesplezier!

Een tekstschrijver of een webredacteur nodig? Of wil je meer over mij weten? Mail mij dan via connectandinspire@outlook.com

 

DSC_01852 - kopie (2)

Advertenties

3 thoughts on “Over mij

Geef een reactie als je wilt

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: