Over mij

Welkom! Mijn naam is Jasmien en ik ben 31 jaar oud. Iets meer dan drie jaar geleden ben ik met deze blog begonnen. Ik was toen bijna 3 jaar afgestudeerd voor de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening en op zoek was naar een leuke baan. Het was middenin de crisistijd en ik wilde niet thuiszitten en niks doen. Ik begon toen op mijn blog voor het eerst te schrijven van verhalen over verschillende organisaties, om op die manier achter te komen wat ik wilde doen op werkgebied. Ook deed ik ondertussen vrijwilligerswerk en een traineeship om op die manier toch mijzelf te ontwikkelen en te netwerken.

Naast deze verhalen, besloot ik uiteindelijk om op mijn blog ook te schrijven over mijn eigen banenzoektocht en over andere onderwerpen die ik tegenkwam in mijn leven. Inmiddels heb ik sinds vorig jaar mei weer een nieuwe baan en probeer ik mij verder te ontwikkelen.

Je ziet dat mijn reis gewoon doorgaat. Ik blijf dus gewoon schrijven over verschillende onderwerpen die ik in mijn leven tegenkom. Ik hoop dat je als lezer wat aan mijn blogs hebt en dat de onderwerpen je aanspreken. Misschien zetten de blogs jou aan het denken of kun je wat met mijn tips. Ik hoor het graag van je. 

Veel leesplezier!

Een tekstschrijver of een webredacteur nodig? Of wil je meer over mij weten? Mail mij dan via connectandinspire@outlook.com en dan spreken we elkaar snel!

 

DSC_01852 - kopie (2)

Advertenties

3 comments

Geef een reactie als je wilt

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s