Over mij

Welkom! Mijn naam is Jasmien en ik ben 31 jaar oud. Iets meer dan vier jaar geleden ben ik met deze blog begonnen. Ik was toen bijna 3 jaar afgestudeerd voor de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening en op zoek was naar een leuke baan. Het was middenin de crisistijd en ik wilde niet thuiszitten en niks doen. Ik begon toen op mijn blog voor het eerst te schrijven van verhalen over verschillende organisaties, om op die manier achter te komen wat ik wilde doen op werkgebied. Ook deed ik ondertussen vrijwilligerswerk en een traineeship om op die manier toch mijzelf te ontwikkelen en te netwerken.

Naast deze verhalen, besloot ik uiteindelijk om op mijn blog ook te schrijven over mijn eigen banenzoektocht en over andere onderwerpen die ik tegenkwam in mijn leven. Inmiddels heb ik sinds vorig jaar mei weer een nieuwe baan en probeer ik mij verder te ontwikkelen.

Je ziet dat mijn reis gewoon doorgaat. Ik blijf dus gewoon schrijven over verschillende onderwerpen die ik in mijn leven tegenkom. Ik hoop dat je als lezer wat aan mijn blogs hebt en dat de onderwerpen je aanspreken. Misschien zetten de blogs jou aan het denken of kun je wat met mijn tips. Ik hoor het graag van je. 

Naast deze blog wil ik millennials en vrouwen gaan begeleiden en coachen naar een leuke baan. Wil je weten hoe je een cv opstelt, weet je niet wat er in een motivatiebrief moet staan of vind je het lastig om geschikte vacatures te vinden? Of wil je gaan netwerken en weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Of zijn er andere belemmeringen die jou tegenhouden om te solliciteren. Dan coach ik je graag bij het vinden van deze leuke baan en geef je (praktische) tips om jou een stap verder te helpen bij het solliciteren. Niets is mooier voor mij om jou te zien stralen bij het vinden van die leuke baan!

Ben jij op zoek is naar een betaalde of onbetaalde baan? Dan maak ik graag kennis met jou! Je kunt contact met mij opnemen via: connectandinspire@outlook.com.

 

 

 

DSC_01852 - kopie (2)

Advertenties

3 Comments

Geef een reactie als je wilt

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s